Політика конфіденційності

Дана Політика конфіденційності персональних даних (далі – Політика конфіденційності) встановлює зобов’язання Адміністрації Сайту Волинського Агентства Розслідувань, розташованого на доменному імені https://ar.volyn.ua (далі – Сайт), щодо нерозголошення та забезпечення режиму захисту конфіденційності персональних даних, які Користувач надає Адміністрації сайту при реєстрації на сайті.

Політика конфіденційності при реєстрації Користувача на Сайті діє відносно всієї інформації, що стала відомою Адміністрації Сайту.

Адміністрація Сайту обробляє тільки персональні дані, які Користувач надав при реєстрації на Сайті.

Адміністрація Сайту гарантує конфіденційність персональних даних Користувача і безпеки персональних даних при їх обробці.

При обробці персональних даних Користувача Адміністрація Сайту керується ЗУ «Про захист персональних даних».

Всі персональні дані, залишені при реєстрації необхідні для нашої взаємодії з Вами.

Персональні дані Користувача Адміністрація Сайту може використовувати в цілях створення облікового запису та надання Користувачеві доступу до персоналізованих ресурсів Сайту.

Адміністрація сайту має право вносити зміни в справжню Політику конфіденційності без згоди Користувача.

Нова Політика конфіденційності вступає в силу з моменту її розміщення на Сайті, якщо інше не передбачено новою редакцією Політики конфіденційності.

Продовження використання Сервісу Сайту Користувачем після внесення змін або доповнень до цієї Політику означає прийняття і згоду Користувача з такими змінами або доповненнями.