Українські виробники коньяків перейдуть на вітчизняну сировину

З 1 січня 2019 року в Україні запрацюють нові “Правила виробництва коньяків”.

Про це повідомила прес-служба корпорації “Укрвинпром” з посиланням на відповідний документ Мін’юсту.

Нові правила будуть сприяти розвитку сировинної бази виноградно-виноробної галузі шляхом збільшення площ під виноградні насадження, пояснює гендиректор корпорації Володимир Кучеренко.

“Це, в свою чергу, підвищить рівень соціального значення галузі та наповнить бюджети різних рівнів”, – додає він.

“Виробники ординарних коньяків України при їх виробництві щорічно будуть поступово збільшувати в них частку коньячних спиртів вітчизняного походження. Починаючи з 2019 року, мінімальна частка становитиме 15%, і до 2027 року поступово збільшиться до 85%”, – говориться в повідомленні.

1 коментар

  1. Кроватка сказав:

    Наше село давно перейшло

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.